Vihersisustaminen on Buenon perusta

Vihersisustaminen on saumaton osa sisustussuunnittelua, joka on linjassa rakennuksen tyylisuunnan ja hengen kanssa. Tärkeää on hallita ja nähdä tila ja ympäristö ehyenä.
vihersisustaminen

Kasveilla voi olla tukea antava vaikutus, ne voivat olla huomaamattomia tai ne voidaan tuoda voimakkaasti esille. Vihersisustaminen voi olla "näytelmän" pääosassa, sivuosassa tai vain taustakuorossa. Suunnittelijan, vihersisustajan on tiedettävä, miten käsitellä koko palettia ja minkä osan valita tästä arkkitehtuurisesta näytelmästä.

Oikeat kasvit oikeaan paikkaan

Vihersisustamisessa on huomioitava kasvi ja kasvilaji sekä päättää, käytetäänkö eläviä vai silkkikasveja. Ruukkujen on oltava muuhun sisustukseen sopivia ja tilankäyttö on hallittava. Ilmansuunnat, kalusteiden sijoittelu, ovien ja kulkuväylien paikat sekä tietenkin omat mieltymykset on huomioitava. Kasvit tuovat sisustukseen huolitellun ja viimeistellyn vaikutelman.

Vahvaa osaamista idearikkaalla otteella

Buenon avainasioita ovat asiakaslähtöisyys, henkilöstön osaaminen, prosessit, tuloksellisuus, asiakastyytyväisyys sekä kauniin ja tyylikkään lopputuloksen saavuttaminen. Näihin päästään dynaamisella ja täsmällisellä toiminnalla. Tuloksellisuuden takaavat selkeät tavoitteet sekä tiedonhalu.
Marja Helin

Buenon henkilöstöllä on hyvä joukkuehenki, jossa luovuus, innovatiivisuus ja innostus saavat paikkansa. Toiminta on osallistuvaa, positiivista ja tehokasta. Ilmapiiri on hyvä ja palautetta sekä kehitysintoa salliva.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Bueno on vihersisustamisen ammattilainen, joka palvelee yritysasiakkaita pääasiassa Tampereella ja Pirkanmaalla. Ota yhteyttä, niin katsotaan millainen kukkaloisto sopisi liiketiloihisi tai tilaisuuteesi. Tavoitat parhaiten puhelimitse, sähköpostilla tai jättämällä viestin yhteydenottolomakkeella.